Tijdelijk personeel, een kwestie van een muisklik….

De tijd dringt, het werk moet af! Hoe vang ik de pieken in mijn werkvoorraad op? Via Booking Finance B.V. beschikt u snel over tijdelijke vakkrachten.

Lage kosten

Booking Finance B.V. heeft geen dure kantoren en overhead. Met moderne technologie besparen wij radicaal op de kosten. En daar profiteert u van. Het kostenvoordeel vertaalt zich in lage tarieven voor onze uitgezonden medewerkers, die wij vanzelfsprekend marktconform betalen!

24 uur per dag, 7 dagen per week

Regel je zaken direct op je iPhone!U hoeft niet te wachten op een afspraak. Geen langdradige gesprekken met intercedentes… Regel 24 uur per dag, 7 dagen per week uw tijdelijke personeel. Met een paar muis-klikken. En als het nodig is, verzoekt u ons even telefonisch contact met u op te nemen om u te ondersteunen. Ook via een muisklik!

Bent u veel onderweg? Dan kunt u gratis over onze mobiele applicatie beschikken voor uw PDA. Dan kunt u ook buiten kantoor uw zaken met ons regelen!

Snel en eenvoudig

Schrijf u vandaag in en beschik de volgende werkdag over de mogelijkheid om vacatures te plaatsen en kandidaten te selecteren.

Reacties zijn gesloten.