Mijn Salarisadministratie

Hier kunt u online toegang krijgen tot uw eigen salarisadministratie.

Met Booking Finance B.V. Online Salarisadministratie maken we het Helder, Betrouwbaar en Transparant. Uw salarisadministratie is 24 uur per dag te bereiken. Vanaf uw kantoor, of waar dan ook ter wereld.

U heeft de mogelijkheid om zelf uw salarisadministratie in te voeren, een gedeelte zelf te doen, of alle werkzaamheden uit te besteden aan ons. Bovendien kunt u gelijktijdig met ons in dezelfde salarisadministratie werken. U kunt online de gewerkte uren invullen of uw salarisstroken raadplegen. Hiermee wint u tijd omdat gegevensuitwisseling niet langer nodig is.

Voor online Salarisadministratie hoeft u geen software aan te schaffen en te installeren; u betaalt hiervoor een vast kantooropslag binnen ons vooraf vast overeengekomen tarief.

Ons tarief is € 12,50 per loonstrook en jaaropgave. Alle salarisadministratie werkzaamheden en diensten zijn in ons tarief opgenomen. Wij rekenen geen entreekosten. Ook rekenen wij geen extra kosten voor een pro-formaberekening, een correctie en de periodieke aangiften loonheffingen.

Indien gewenst kunnen wij ook andere verantwoordelijkheden van u overnemen zoals het verzorgen van ziekte- en herstelmeldingen bij uw verzuimverzekeraar/arbodienst en het verstrekken van arbeidscontracten. Wij leveren graag maatwerk zodat u zich volledig kunt concentreren op uw bedrijfsvoering.

Kwaliteit tegen scherpe tarieven

Het gaat om de kwaliteit van onze dienstverlening, tegen meer scherpe tarieven.
U kunt hier direct uw prijsopgave berekenen voor onze diensten.
Wilt u meer weten of een vrijblijvende afspraken maken, neem direct contact met ons op via tel: +31 (0) 20 615 0102

Reacties zijn gesloten.